Overige video's

Rabarbersiroop met munt

1 eenvoudig tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rabarber (15)

Bereiden

  1. Kook de rabarber met de rietsuiker en 750 ml water circa 15 minuten op een lage stand tot moes.
  2. Wrijf door een zeef, vang het vocht op en laat dit inkoken tot een siroop.
  3. Voeg een handje verse muntblaadjes toe aan de siroop, schenk over in een schone fles en laat koud worden in de koelkast.
  4. Serveer wat siroop in een glas met koolzuurhoudend mineraalwater. De rabarbersiroop is ongeveer 1 week houdbaar in de koelkast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rabarber (15)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.