Overige video's

Rabarberjam met appel en munt

2 eenvoudig ontbijt, lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 133 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rabarber (15)

Bereiden

  1. Schep de rabarber om met de geleisuiker en sinaasappelrasp en breng aan de kook op een lage stand.
  2. Laat circa 5 minuten koken en voeg dan de appel toe. Laat nog 2 minuten koken en roer alles goed door.
  3. Steek in elke jampot een takje munt en giet er met een maatbeker de hete rabarbermoes op.
  4. Sluit de potten af en keer om. Laat even staan en zet weer rechtop. Laat de jam in de potten geheel afkoelen en bewaar op een donkere, koele plaats.
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 133 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rabarber (15)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Renate Broersma-Lub 07-05-2017
Erg veel suiker, klopt dat wel? Kreeg met 500 gram rabarber maar 1 potje vol....