Overige video's

Rabarbercrumble

4 eenvoudig nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de rabarber, het sinaasappelsap en de -rasp, de vanillesuiker en 75 gram van de suiker en kook zachtjes al roerend circa 5 minuten.
  2. Meng de rest van de suiker, de bloem en de noten in een kom.
  3. Voeg de boter toe en snijd deze met 2 messen in stukjes. Wrijf met de handen erdoor tot een kruimelig deeg ontstaat.
  4. Vul de ovenschaaltjes voor 3/4 met rabarber.
  5. Bestrooi met het kruimeldeeg en zet 25-30 minuten in het midden van de oven tot het deeg goudbruin en gaar is. Serveer met de crème fraîche.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.