Overige video's

Rabarbercrumble met limoen

Als je op zoek bent naar een nagerecht met bijzondere smaakcombinaties, ben je hier aan het juiste adres. Deze rabarbercrumble met limoen zorgt voor een smaaksensatie!
Voedingswaarde p.p.
Energie 315 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Breng de rabarber met de suiker, limoenrasp en -sap in een pan aan de kook en laat circa 10 minuten zachtjes koken. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Schep de rabarber in de schaaltjes. Verdeel de koekkruimels erover en verdeel de boter in kleine stukjes over de koekkruimels. Bak de rabarbercrumble circa 10 minuten in het midden van de oven. Serveer lauwwarm. Lekker met een bolletje roomijs met limoenrasp.
Voedingswaarde p.p.
Energie 315 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.