Overige video's

Rabarber-bessenpotjes met meringue

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de rabarber met de honing en een klein scheutje water zachtjes 5-6 minuten totdat deze zacht is. Laat iets afkoelen.
  2. Schep de blauwe bessen erdoor (dit kan ook een dag van tevoren).
  3. Vul de potjes met dit mengsel tot ze 2/3 gevuld zijn.
  4. Schep of spuit de meringue erop.
  5. Kleur deze niet te dicht onder een hete ovengrill of gebruik een brander.

Bereidingstip

Kijk voor het Basisrecept meringue elders op deze website.

Ook lekker met een grove appelcompote waaraan blanke rozijnen en koekkruiden zijn toegevoegd.

Leg eens een laagje speculaas- of bastognekruimels op de bodem en verdeel daarover de vruchtencompote met meringue.

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.