Overige video's

Raapsteeltjesstamppot met appelvinken

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
6 g
Hoofdingrediënten Appel (178) Rauwe ham (131)

Bereiden

  1. Kook de aardappels met zout gaar in 20 minuten.
  2. Bestrooi de appelparten met tijm en versgemalen peper en vouw een plakje ham om elk appelpartje. Bak deze appelvinken in 2 eetlepels olijfolie lichtbruin. Gaar ze 10 minuten met deksel op de pan.
  3. Maak intussen een luchtige puree van de afgegoten aardappels, de rest van de olijfolie, crème fraîche, zout, peper en citroensap.
  4. Schep de raapsteeltjes in gedeelten door de puree en laat alles goed warm worden.
  5. Serveer de stamppot met de appelvinken.
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
6 g
Hoofdingrediënten Appel (178) Rauwe ham (131)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.