Overige video's

Quinoa-salade met gegrilde groenten en feta

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
7 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Snijd intussen de broccoli en aubergine in plakken van 1 cm dik. Meng de aubergine met een paar eetlepels olijfolie en bestrooi met zout. Leg de plakken aubergine op een bakplaat en schuif hoog in de oven.
  3. Leg de plakken broccoli op de andere bakplaat en schuif in de oven. Rooster de groenten in 20-30 minuten goudbruin. Keer de aubergine tussendoor om.
  4. Neem de gegrilde groenten uit de oven en laat even afkoelen. Hussel de groenten in een grote schaal om met de quinoa, noten en feta en breng op smaak met zout en peper. Serveer de dressing er apart bij.

Bereidingstip

Vervang de quinoa in dit recept door bulgur of couscous.

Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.