Overige video's

Quinoa-pompoenburger met geitenkaascrème

Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
6 g
Print

Bereiden

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maal intussen de knoflook, ui, pompoen, basilicum, paneermeel en eieren in een keukenmachine.
  3. Schep het mengsel in een kom en roer de quinoa erdoor.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries.
  6. Meng de geitenkaas met de room.
  7. Verhit de olie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 15 minuten goudbruin.
  8. Serveer de burgers op de bolletjes met de veldsla, tomaat en geitenkaascrème.
Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.