Overige video's

Quinoa-pap met kaneel, kardemom en peer

2 gemiddeld ontbijt
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Vezels 6 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Quinoa (19) Honing (648) Peer (60)

Bereiden

  1. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan en houd apart. Spoel de quinoa af.
  2. Breng in een pan met dikke bodem de quinoa met de melk aan de kook. Voeg de kaneel, kardemom en honing toe en laat circa 15 minuten pruttelen. Roer regelmatig door.
  3. Rasp intussen de peer met schil grof. Verwijder de kardemompeul uit de pan. Verdeel de pap over 2 kommen en garneer met de geraspte peer en amandelen.

Bereidingstip

Vervang in dit gerecht de sojamelk door halfvolle melk of amandelmelk.

Met agavesiroop in plaats van honing maak je dit recept veganistisch.

Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Vezels 6 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Quinoa (19) Honing (648) Peer (60)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.