Overige video's

Quinoa-frittata met aubergine en parmezaan

4 eenvoudig brunch, lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
8 g

Bereiden

  1. Breng de bouillon met de quinoa aan de kook. Kook de quinoa met het deksel op de pan op een lage stand in 11-12 minuten gaar. Giet indien nodig af.
  2. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de knoflook en aubergine 2-3 minuten. Schep de quinoa erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  3. Klop de eieren los met 3 eetlepels water of melk, de basilicum en Parmezaanse kaas. Schenk het eimengsel over de aubergine en quinoa in de koekenpan en bak 5-6 minuten op middelhoge stand.
  4. Leg een deksel of bord op de pan en keer de frittata om. Bak nog 3-4 minuten. Lekker met een tomatensalade.

Bereidingstip

Combineer aubergine in dit recept eens met courgette.

Voeg in plaats van basilicum 1 eetlepel gehakte salie toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.