Overige video's

Quiche met voorjaarsgroenten

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol uit tot een grote lap. Bekleed hiermee de taartvorm en snijd de randen bij. Prik gaatjes in de bodem en zet afgedekt in de koelkast.
  2. Snijd peen, asperge en lenteui in gelijke stukjes en meng met elkaar.
  3. Snijd de spinazie klein, meng met de andere groenten en verdeel over het deeg.
  4. Klop de eieren los met de crème fraîche en 3/4 van de kaas. Breng op smaak met zout en peper. Giet dit mengsel over de groenten en schud de vorm zodat de vloeistof zich goed verdeelt.
  5. Bak de quiche in circa 40 minuten laag in de oven. Laat voor het aansnijden afkoelen tot lauw.

Bereidingstip

Strooi eens een eetlepel gedroogde kruiden door de vulling.

Variatie

De vulling is ook lekker met blauwe kaas of met blokjes zalmfilet of beenham.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.