Overige video's

Quiche met paddenstoelen en geitenkaas
Quiche met paddenstoelen en geitenkaas
(38)

Quiche met paddenstoelen en geitenkaas

Zin in vegetarische quiche? Geitenkaas met walnoten is altijd een goede combinatie. Even in de oven en je kunt genieten van deze heerlijke hartige taart.
Categorie lunch, hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
25 g
Vezels 3 g
Zout 1,1 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten. Blus af met de azijn. Voeg de champignons en tijm toe aan de pan en bak 5 minuten mee.
  2. Bekleed intussen de ingevette vorm met het deeg. Klop de eieren los en meng met de slagroom en de helft van de geitenkaas. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de paddenstoelen over de deegbodem en giet het eimengsel erover. Verbrokkel de overige geitenkaas en walnoten erover. Bak de quiche in het midden van de oven in circa 40 minuten gaar en goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
25 g
Vezels 3 g
Zout 1,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.