Overige video's

Quiche met geitenkaas, rode ui en rucola

Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
24 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de boter en bak hierin de uien met de tijmblaadjes, knoflook en azijn in circa 15 minuten zacht.
  2. Ver de quichevorm in en bekleed met het deeg. Klop de eieren los en roer de crème fraîche, geitenkaas, nootmuskaat, pijnboompitten en 2/3 van de rucola erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel het uienmengsel over het deeg en giet het eimengsel erover. Bak de quiche in de oven in circa 40 minuten goudbruin.
  4. Verdeel voor het serveren de overige rucola over de quiche.

Wijnadvies

Berglicht Sauvignon Blanc, Nava Rueda of Green Grüner Veltliner.

Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
24 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.