Overige video's

Quesadilla’s met mais en kipgehakt
Quesadilla’s met mais en kipgehakt
(30)

Quesadilla’s met mais en kipgehakt

Mexicaans eten is altijd een goed idee. Deze quesadilla’s met mais en kipgehakt moet je een keer gemaakt hebben. Dit recept is snel, makkelijk en ook nog eens lekker!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 965 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
20 g
Vezels 7 g
Zout 4 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui circa 1 minuut. Voeg de Mexicaanse kruiden en het kipgehakt toe en bak in circa 4 minuten gaar en goudbruin. Voeg de mais en paprika toe en bak 1 minuut mee.
  2. Beleg 4 tortillawraps met het gehaktmengsel. Bestrooi met de kaas en dek af met nog een wrap. Bak circa 4 minuten in een droge, hete koekenpan op middelhoge stand, tot de kaas is gesmolten. Keer halverwege voorzichtig om.
  3. Snijd elke quesadilla in 6 punten en serveer met de crème fraîche en guacamole. Lekker met een tomatensalade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 965 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
20 g
Vezels 7 g
Zout 4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.