Overige video's

Quesadilla's met kaas, avocado en mais

4 eenvoudig brunch, lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
12 g

Bereiden

  1. Verwarm de tortillawraps 1/2 minuut in een droge, hete koekenpan of tussen 2 borden in de magnetron op 400 Watt zodat ze wat soepeler worden.
  2. Prak de avocado fijn met het citroensap en bestrijk de helft van elke tortillawrap ermee.
  3. Meng de paprika met de mais, komijn- en chilipoeder. Verdeel dit mengsel over de avocado en bestrooi met de geraspte kaas.
  4. Vouw de tortillawraps dubbel. Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de wraps steeds aan beide kanten lichtbruin tot de kaas licht is gesmolten.
  5. Serveer de quesadilla's met een lepel zure room en een takje koriander erop.

Bereidingstip

Vervang de mais in dit recept door kidneybonen.

Bestrijk de tortillawraps met roomkaas en verdeel plakjes avocado erover.

Wijnadvies

Blijf bij de quesadilla's in Zuid-Amerikaanse sferen met Chileense Cabernet Sauvignon of Argentijnse Mendoza Heights.

Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.