Overige video's

Quesadilla-pizza

Dit wil je als lunch of als snack: quesadilla-pizza met kaas, salami, rode pesto en champignons. Serveer met een frisse dipsaus en je hebt een heerlijke partysnack.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 835 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
17 g
Vezels 5 g
Zout 4,5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Beleg de helft van de wraps met de helft van de kaas. Beleg verder met de salami, oregano, knoflook en champignons. Bestrooi met de rest van de kaas.
  2. Bestrijk de andere helft van de wraps met de pesto en leg deze met de besmeerde kant op de kaas. Verhit de olie en bak hierin de tortilla's op een lage stand tot de kaas gesmolten is. Keer de tortilla's om en bak nog 1 minuut.
  3. Snijd de pizza's in puntjes en serveer direct. Serveer met de ranch-saus (zie tip) om te dippen.

Bereidingstip

Serveer met asian ranch-saus: meng 3 eetlepels mayonaise met 3 eetlepels zure room, 1 geperst teentje knoflook, 1⁄2 bosje fijngehakte bieslook, 1 eetlepel citroensap en 1 eetlepel zoete chilisaus. Bestrooi met 2 theelepels geroosterd sesamzaad en 1 bosuitje in ringetjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 835 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
17 g
Vezels 5 g
Zout 4,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.