Overige video's

Puntpaprika met gehakt en olijven

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
11 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  3. Meng het gehakt met de pijnboompitten, olijven, tomaten, basilicum, knoflook, zout en peper.
  4. Snijd aan de steelkant van de paprika een kapje eraf en snijd de paprika aan de onderkant bij de punt iets in.
  5. Schep de vulling met een lange (ijs)lepel in de paprika's en druk de vulling met de lepel naar beneden.
  6. Vul de paprika's voor 3/4 en leg ze naast elkaar in de ovenschaal met de kapjes ernaast.
  7. Bestrijk met de olie en zet circa 30 minuten in het midden van de oven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Ans B 02-08-2016
lekker, makkelijk en het maken duur id. 15 minuten. Daarna moet het nog nog wel 30 minuten in de oven ;). Bij ons thuis, was voor de grote eters, 1 gevulde zoete paprika niet genoeg per persoon.