Overige video's

Puntpaprika met bloemkoolcurry en couscous

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
12 g

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten.
  2. Bak de sambal 1 minuut mee.
  3. Voeg de bloemkool, laos en kokosmelk toe en stoof zachtjes 15-20 minuten. Schep af en toe om.
  4. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de couscous met 1 eetlepel peterselie door de gestoofde bloemkool.
  5. Vul de paprikahelften met dit mengsel en verdeel de feta en de rest van de peterselie erover.

Variatie

Vervang de laos door gemberpoeder (djahé) of 3 cm geschilde, geraspte gemberwortel. Vervang de (helft van de) bloemkool door sperziebonen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.