Overige video's

Pulled chicken wraps met pindasaus
Pulled chicken wraps met pindasaus
(2)

Pulled chicken wraps met pindasaus

Een wrap als lunch is altijd een goed idee. Probeer deze wraps met kip, rode kool en zelfgemaakte pindasaus eens.
Categorie lunch
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 510 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
4 g
Vezels 7 g
Zout 2,9 g

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de pindasaus met 2 eetlepels water tot een romige saus.
  2. Breng de bouillon aan de kook en leg de kipfilets erin. Laat circa 15 minuten trekken in de bouillon. Neem uit de pan en laat afkoelen. Bewaar de bouillon. Trek het kippenvlees vervolgens met 2 vorken uit elkaar.
  3. Beleg de tortilla's met de kool. Leg de pulled chicken erop en rol op. Serveer met de pindasaus als dip.

Bereidingstip

Serveer de kippenbouillon die overblijft bij het maken van deze wraps als lunchsoepje of als tussendoortje, de bouillon heeft nu extra veel smaak.

Heb jij dit recept gemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 510 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
4 g
Vezels 7 g
Zout 2,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.