Overige video's

Pulled chicken-salade met korianderdressing

4 gemiddeld lunch, klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
6 g
Vezels 4 g
Zout 0,1 g

Bereiden

  1. Verhit de kippenbouillon met de sambal en kook hierin de kip in circa 15 minuten gaar. Kook de sugarsnaps in 3-4 minuten beetgaar, giet ze af en spoel koud water erover.
  2. Neem de kip uit de pan, laat iets afkoelen en trek het vlees met 2 vorken in stukjes uit elkaar.
  3. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel koud water erover en laat uitlekken.
  4. Houd 1 eetlepel koriander apart en meng de rest van de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Schep de kip met de sugarsnaps, wortel, mihoen en dressing door elkaar.
  5. Bestrooi de salade met de rest van de koriander en de pittige nootjes. Garneer met partjes limoen.

Bereidingstip

Vervang de kip in dit recept door varkenshaas.

Bestrooi de salade met geroosterd sesamzaad in plaats van nootjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
6 g
Vezels 4 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.