Overige video's

Pruimenbonbons

12 gemiddeld tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Pure chocolade (163)

Bereiden

  1. Houd 12 pruimen apart. Kook de 6 overige pruimen met de sherry of het sinaasappelsap en een snuf kaneelpoeder circa 10 minuten op een lage stand, tot de pruimen zacht zijn. Pureer tot een gladde pasta en laat afkoelen.
  2. Stop vervolgens in een spuit- of diepvrieszakje en knip een puntje eraf. Spuit de apart gehouden pruimen vol met de pasta en vouw weer een beetje dicht.
  3. Smelt de chocolade au bain-marie en doop de gevulde pruimen hier een voor een in, tot ze helemaal bedekt zijn. Leg op een met bakpapier bekleed bord en laat opstijven in de koelkast. Bestrooi met cacaopoeder.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Pure chocolade (163)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.