Overige video's

Provençaalse pannenkoek met linzen

4 gemiddeld brunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de spekblokjes in een droge, hete koekenpan.
  2. Voeg de olijfolie toe en bak hierin de bleekselderij, paprika, knoflook en de Provençaalse kruiden circa 3 minuten mee. Schep de linzen met de balsamicoazijn door het groentemengsel.
  3. Giet steeds een soeplepel pannenkoekenbeslag op wat van het groentemengsel en bak de pannenkoeken aan beide kanten bruin. Snijd in punten en serveer met tomaten- of olijventapenade.

Bereidingstip

Voor snelle Provençaalse pannenkoeken: verwarm 8 kant-en-klare naturel pannenkoeken, bestrijk ze met de tapenade en verdeel het groentemengsel erover.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.