Overige video's

Provençaalse groentesoep met pistou

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
5 g
Vezels 10 g
Zout 5 g

Bereiden

  1. Pureer voor de pistou de basilicum met de knoflook, kaas en peper. Meng de olijfolie erdoor tot een dikke saus ontstaat.
  2. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de courgette, wortel en paprika toe en kook zachtjes 8-10 minuten. Spoel koud water over de boontjes en laat uitlekken.
  3. Meng de bosui, tomaten, peultjes, boontjes en kruiden door de soep en laat nog 4-5 minuten zachtjes koken.
  4. Verdeel de groentesoep over kommen en schep een lepel pistou erin. Serveer met het stokbrood en de rest van de pistou.

Wijnadvies

Een perfect recept bij de rosé van Sensas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
5 g
Vezels 10 g
Zout 5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Ds 19-09-2019
Perfecte soep, eenvoudig te maken, goede en aparte smaak. Probeer ook eens met een grote zak soepgroente en rundersaucijzen (in stukken
Natuurlijk) Nog minder werk.