Overige video's

Provençaalse aardappeltjes met hamsaucijsjes en spinaziesalade

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
6 g
Vezels 5 g
Zout 2,2 g

Bereiden

  1. Wikkel de saucijsjes in een plakje ham. Verhit 1 eetlepel olie in een kleine koekenpan en braad hierin de saucijsjes om en om aan.
  2. Voeg een paar eetlepels water toe en laat met een deksel schuin op de pan circa 10 minuten zachtjes bakken. Keer af en toe om.
  3. Verhit intussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak hierin de aardappelschijfjes om en om goudbruin. Breng op smaak met de kruiden, zout en peper.
  4. Meng de ingrediënten voor de salade en serveer met de worstjes en aardappelschijfjes.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de rauwe ham eens door plakjes ontbijtspek.

Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
6 g
Vezels 5 g
Zout 2,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.