Overige video's

Prei-omelet met geitenkaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
18 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie en roerbak hierin de prei, de tijm, de tomatenblokjes, zout en peper 3-4 minuten en schep uit de pan.
  2. Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper. Verwarm de ovengrill voor.
  3. Verhit de rest van de olie in 2 ovenvaste koekenpannen. Giet het eimengsel erin en bak 2 omeletten.
  4. Verdeel, als de bovenkant van de omeletten bijna gestold is, het preimengsel over de helft ervan.
  5. Klap de omeletten dubbel en verdeel de geitenkaas erover.
  6. Gratineer in de pan of op een bakplaat onder de grill tot de kaas licht gesmolten is.
  7. Halveer de omeletten en bestrooi ze met bladselderij. Lekker met brood of gebakken aardappels.

Variatie

Vervang de tijm door 1 eetlepel Provençaalse kruiden. Liever geen geitenkaas? Neem dan roomkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
18 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.