Overige video's

Pot pie met tofu en pompoen

Normaal gesproken gaat er kip in de traditionele pot pie, maar deze pot pie is vegetarisch met tofu en pompoen. Een lekker recept om in het weekend te maken!
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Vezels 8 g
Zout 1,4 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de helft van de olie en bak hierin de tofu goudbruin. Voeg de komijn toe en bak 2 minuten. Neem de tofu uit de pan en houd apart.
  2. Voeg de rest van de olie, de ui, bleekselderij en wortel toe aan de pan en bak 3 minuten. Voeg de knoflook, harissa, pompoen en aubergine toe en bak 4 minuten. Voeg de rozijnen en bouillon toe en kook de groente in circa 10 minuten beetgaar. Schep de vulling met de tofu in een ovenschaal.
  3. Verwarm de oven voor op 185°C. Leg de plakjes bladerdeeg net overlappend op elkaar en snijd uit zodat de plak deeg net iets groter is dan de ovenschaal. Leg het deeg op de vulling en duw de randjes een beetje om. Snijd kleine stoomgaatjes in het deeg en bak in de oven in circa 25 minuten goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Vezels 8 g
Zout 1,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.