Overige video's

Portobello met spinazie, ricotta en knapperig broodkruim

4 gemiddeld voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten Ricotta (119) Spinazie (188)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de ricotta met de knoflook, de citroenrasp en het -sap en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en laat hierin de spinazie slinken. Leg de portobello's op een bakplaat, verdeel de spinazie erover en schep de ricotta erop.
  4. Meng het broodkruim met de Italiaanse kruiden, de rest van de olie en zout.
  5. Verdeel het broodkruim over de portobello's en bak circa 20 minuten in de oven totdat het broodkruim goudbruin en knapperig is.
Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten Ricotta (119) Spinazie (188)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.