Overige video's

Portobello gevuld met groentemousse, feta en amandelen

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de broccoli in water met zout in circa 4 minuten beetgaar. Giet af, pureer samen met de peterselie en breng op smaak met zout en peper.
  2. Klop het eiwit met een snuf zout stijf en schep dit door de groentepuree.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de portobello's met de holtes naar boven in de ovenschaal en bestrijk de randen met een beetje olie. Verdeel de groentemousse over de portobello's en verkruimel de feta erover.
  4. Bak de portobello's in de oven in circa 20 minuten gaar. Bestrooi ze daarna met het amandelschaafsel.
  5. Lekker met aardappelpuree.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Anita 05-08-2019
Super eenvoudig en heerlijk gerecht. Ik heb de peterselie in de groentemousse vervangen door walnootpesto en geserveerd met pennes en zelfgemaakte champignon saus. Het was een daverend succes.