Overige video's

Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de portobello's met de holtes naar boven in de ovenschaal en bestrijk de randen met een beetje olie.
  2. Snijd de basilicumtakjes heel fijn (bewaar de blaadjes) en schep met de tomaatjes, kruiden, knoflook en rest van de olie door elkaar. Verdeel dit over de portobello's.
  3. Verkruimel de geitenkaas erover en bak in de oven in circa 20 minuten gaar.
  4. Schep de portobello's op borden en bestrooi met gescheurde basilicumblaadjes. Lekker met rijst.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.