Overige video's

Poolse nalesniki met spinaziesalade

Verstop wat biet in je beslag en je pannenkoek wordt een feestje om naar te kijken! Deze Poolse nalesniki (pannenkoek) met spinazie, ui en feta is heerlijk als lunch!
Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
7 g
Vezels 6 g
Zout 1 g
Print

Bereiden

  1. Pureer de fijngesneden biet met 400 ml water en een snufje zout met een staafmixer. Voeg de melk en eieren toe en mix nog even. Klop vervolgens de bloem erdoorheen.
  2. Verhit een beetje bakproduct in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Roer het beslag door en giet een soeplepel ervan in de pan. Draai met de pan zodat het beslag zich goed verdeelt.
  3. Zet de warmtebron lager en draai de pannenkoek zodra het beslag aan de bovenkant bijna droog is. Bak zo minimaal 4 grote pannenkoeken.
  4. Schep voor de vulling de spinazie, biet, ui en feta door elkaar. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Schep door de salade en maal grove peper erover. Verdeel een beetje salade over een pannenkoek en vouw twee keer dubbel of rol op.
Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
7 g
Vezels 6 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.