Overige video's

Pompoentaartjes

Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
6 g
Vezels 1 g
Zout 0,7 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Rooster de pompoen in de oven in circa 30 minuten gaar en zacht. Laat even afkoelen en verwijder de schil.
  3. Verlaag de oventemperatuur naar 180ºC. Maal de geroosterde pompoen in een keukenmachine of met een staafmixer tot puree. Voeg de gecondenseerde melk, eieren en speculaaskruiden toe en meng tot een egaal mengsel.
  4. Snijd het bladerdeeg bij tot rondjes die in de muffinholtes passen. Verdeel de pompoenvulling over de deegbakjes en bak de pompoentaartjes in de oven in circa 40 minuten gaar en goudbruin.
  5. Neem uit de oven en laat voor het serveren even afkoelen. Lekker met kaneelsuiker.
Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
6 g
Vezels 1 g
Zout 0,7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.