Overige video's

Pompoenspread met koriander

Lekker bij de borrel: deze zelfgemaakte pompoenspread op toast. Ideaal als je nog wat pompoen over hebt. Zonde om weg te gooien natuurlijk!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Bestrijk de halve pompoen aan de binnenkant met olie en bestrooi met wat zout. Rooster in de oven in circa 40 minuten gaar.
  2. Schep het lauwwarme vruchtvlees uit de schil en prak fijn met de knoflook, rode peper en koriander. Lekker als dip bij kroepoek, naanbrood of op toast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.