Overige video's

Pompoensoep met wortel

6 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een ruime soeppan en fruit hierin de ui glazig.
  2. Voeg de pompoen, winterwortel en appel toe en roerbak circa 3 minuten.
  3. Voeg de foelie toe, giet de bouillon erbij en laat dit circa 20 minuten zachtjes koken.
  4. Haal de foelie uit de pan en pureer de soep. Breng verder op smaak met zout en versgemalen peper.
  5. Verdeel de soep over 6 kommen en bestrooi voor het serveren met de peterselie en eventueel 1 eetlepel crème fraîche.
  6. Lekker met grof bruinbrood, besprenkeld met olijfolie gemengd met geperste knoflook.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.