Overige video's

Pompoensoep met farfalle en pesto
Pompoensoep met farfalle en pesto
(5)

Pompoensoep met farfalle en pesto

Deze goedgevulde pompoensoep is heerlijk als het buiten koud en guur is! Een echte seizoenstopper die bij iedereen in de smaak valt.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
18 g
Vezels 5 g
Zout 1,8 g

Bereiden

  1. Pureer 4 eetlepels olijfolie met de knoflook, de basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboom­ pitten tot een pesto. Houd apart. Kook de farfalle beetgaar.
  2. Verhit de rest van de olie en bak hierin de bleekselderij, paprika en pompoen circa 8 minuten. Voeg de korst van de Parmezaanse kaas eventueel ook toe. Voeg de bouillon toe en kook circa 10 minuten tot de pompoen gaar is.
  3. Pureer de soep (zonder korst) glad. Giet de room erbij en roer goed door. Voeg de pasta toe aan de soep en breng op smaak met peper. Schep de soep in kommen en lepel de pesto in het midden van de kom.

Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
18 g
Vezels 5 g
Zout 1,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.