Overige video's

Pompoensoep met bacon en sesamtoast

Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie in een soeppan, fruit hierin de ui en pers de knoflook erboven.
  2. Voeg de bacon toe en bak deze circa 3 minuten mee.
  3. Schep de komijn en koriander erdoor en bak nog circa 1 minuut.
  4. Voeg de pompoen en aardappel toe, giet de bouillon erbij en kook zachtjes 15-17 minuten. Verwarm de oven voor op 190°C.
  5. Bestrijk het brood met de rest van de olie en bestrooi met het sesamzaad. Leg de sneetjes circa 15 minuten op een bakplaat in de oven.
  6. Meng de maïzena met de kookroom en bind de soep er licht mee. Breng op smaak met tabasco.
  7. Serveer de sesamtoast bij de soep.
Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.