Overige video's

Pompoenrosti met ui en kaneel

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Hoofdingrediënten Pompoen (97)

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels van het bakproduct en fruit hierin de uien circa 5 minuten op een lage stand.
  2. Rasp de pompoen grof. Klop de eieren goed los, voeg de bloem, wat zout, versgemalen peper en de specerijen toe en schep de uien en geraspte pompoen erdoor.
  3. Verhit de rest van het bakproduct in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep het mengsel hierin. Druk goed aan met een spatel en bak met het deksel op de pan circa 5 minuten op een lage stand.
  4. Draai de rösti om met behulp van een plat bord en laat weer in de pan glijden. Bak nog circa 5 minuten.
  5. Lekker met gehaktballen en een salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Hoofdingrediënten Pompoen (97)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.