Overige video's

Pompoenrösti met kalkoen en sinaasappelsaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
4 g
Vezels 4 g
Zout 0,6 g

Bereiden

  1. Meng de pompoen met de eieren, volkorenmeel, paprikapoeder, de helft van de bosui, de kaas, zout en peper.
  2. Bestrooi de kalkoenfilets met zout en peper. Verhit in 2 koekenpannen een scheutje olijfolie. Bak in één pan rösti van de pompoen in 2-3 minuten per kant. Houd warm. Bak in de andere pan de kalkoenfilets circa 5 minuten per kant.
  3. Meng het sinaasappelsap met de honing, gember en maizena. Neem de gebakken kalkoenfilets uit de pan en giet het sinaasappelmengsel bij het bakvet. Verwarm en roer tot een lichtgebonden saus.
  4. Roer de rest van de bosui erdoor. Serveer de kalkoen in plakken met de saus en de rösti. Garneer met de sinaasappel.

Bereidingstip

Voeg 1⁄2 theelepel koekkruiden toe aan de sinaasappelsaus in dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
4 g
Vezels 4 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.