Overige video's

Pompoencurry met garnalen en frisse yoghurtsaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
4 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een hapjes- of stoofpan en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de knoflook en currypasta toe en fruit al roerend nog 1 minuut.
  2. Voeg de zoete aardappel, bloemkool, pompoen en bouillon toe, roer door en breng op middelhoge stand aan de kook. Zet de warmtebron laag en laat afgedekt 10-15 minuten stoven. Voeg de bloemkool eventueel 5 minuten later toe voor meer bite.
  3. Meng intussen de ingrediënten voor de yoghurtsaus en breng op smaak met zout.
  4. Schep de garnalen door de curry en laat 5-10 minuten garen zonder deksel op de pan.
  5. Rooster het naanbrood in de broodrooster of oven en snijd in punten.
  6. Serveer de curry in kommen en bestrooi met wat koriander. Serveer met het naanbrood en de yoghurtsaus.

Bereidingstip

Deze curry smaakt ook heerlijk met witte rijst.

Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.