Overige video's

Pompoencurry met boerenkool

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
17 g
Hoofdingrediënten Pompoen (97) Boerenkool (41)

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de ui met de currypasta glazig.
  2. Voeg de kokosmelk, 200 ml water en de pompoenblokjes toe en laat circa 20 minuten stoven op een lage stand.
  3. Kook intussen de rijst.
  4. Voeg de boerenkool toe aan de curry en kook nog circa 5 minuten mee.
  5. Bestrooi de curry met de koriander en cashewnoten en serveer met de rijst.

Bereidingstip

Vervang de zilvervliesrijst door witte rijst.

Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
17 g
Hoofdingrediënten Pompoen (97) Boerenkool (41)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.