Overige video's

Pompoen-quesadilla

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
15 g
Vezels 7 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten Pompoen (87)

Bereiden

  1. Kook de pompoenblokjes circa 5 minuten. Verhit intussen 4 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui op middelhoge stand goudbruin. Voeg de pompoen en specerijen toe en bak circa 5 minuten mee.
  2. Leg op de helft van elke tortillawrap een plak kaas, schep hierop het pompoenmengsel, verdeel de zongedroogde tomaat erover en dek af met weer een plakje kaas.
  3. Vouw de tortilla's dubbel en bak ze in de rest van de olijfolie aan beide kanten goudbruin, tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met de peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
15 g
Vezels 7 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten Pompoen (87)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.