Overige video's

Pompoen met smeuïge kaasfondue
Pompoen met smeuïge kaasfondue
(0)

Pompoen met smeuïge kaasfondue

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 815 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
31 g
Vezels 4 g
Zout 3,7 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Snijd de kapjes van de pompoenen en schep de pitten en draden eruit. Zet de pompoenen en de kapjes op de bakplaat en rooster in de oven in 30 minuten gaar en zacht.
  3. Bereid intussen de kaasfondue. Verwarm de wijn in een pan met de salie, nootmuskaat en knoflook. Voeg in delen en al roerend de kaas toe. Meng in een kopje de maizena met 3 eetlepels water, voeg dit al roerend toe aan de kaasfondue en blijf roeren tot het een egaal en smeuïg geheel is.
  4. Schep de fondue in de pompoenen en zet nog circa 10 minuten in de oven. Serveer met het stokbrood en rauwkost erbij om te dippen. Lepel de pompoen daarna uit.

Voedingswaarde p.p.
Energie 815 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
31 g
Vezels 4 g
Zout 3,7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.