Overige video's

Pompoen-ijs met romige karamelsaus
Pompoen-ijs met romige karamelsaus
(1)

Pompoen-ijs met romige karamelsaus

Met ijs maak je iedereen blij. Zeker met dit bijzondere dessert: pompoen-ijs met romige karamelsaus. In 25 minuten heb je zelf ijs gemaakt, hoe leuk is dat? Nog even in de vriezer en je verrast je gasten met zelfgemaakt ijs. Makkelijk en snel!
Categorie desserts
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
14 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g

Voorbereiden

Kook de pompoenblokjes in ruim water in circa 20 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen. Laat het ijs buiten de diepvries iets zachter worden. Pureer de pompoen en schep deze puree met de koekkruiden door het ijs. Schep in een lage diepvriesbak en zet circa 2 uur terug in de diepvries.

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de saus. Schep bollen van het ijs in coupes. Verdeel een beetje karamelsaus erover en serveer de rest van de saus erbij. Bestrooi met de chocolade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
14 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.