Overige video's

Pommes anna
 met mosterd
Pommes anna
 met mosterd
(0)

Pommes anna
 met mosterd

Geliefd bij heel veel Nederlanders: de aardappel! Dit recept voor pommes anna is een ideaal bijgerecht, lekker om te serveren met groenten en eventueel een stukje vlees!
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Snijd de aardappels in superdunne plakjes en leg in koud water. Dep vervolgens goed droog. Smelt de boter en giet voorzichtig af om de melkdeeltjes te verwijderen. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Vet een kleine hittebestendige koekenpan of ronde taartvorm in met 2 eetlepels van de geklaarde boter. Leg een laag aardappelplakjes iets overlappend in de pan. Meng de rest van de boter met de mosterd. Bestrijk met een beetje boter, leg weer een laag aardappelplakjes erop en bestrijk weer met boter. Herhaal met de rest van de aardappel.
  3. Bedek de pan of vorm met aluminiumfolie en bak circa 50 minuten in de oven. Verwijder het folie en bak nog 20 minuten. Keer om op een met bakpapier bekleedde bakplaat en bak nogmaals circa 20 minuten in de oven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.