Overige video's

Polpette di pollo al sugo - Kipgehaktballetjes in tomatensaus

Spaghetti is altijd goed. Zeker deze polpette di pollo al sugo! Lekker met balletjes van kipbraadworst en Parmezaanse kaas. Dit gerecht staat binnen 20 minuten op tafel, eet smakelijk.
Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 2,8 g
Print

Bereiden

  1. Snijd de (kip)braadworsten open en meng het worstvlees met de helft van de basilicum en de helft van de Parmezaanse kaas. Draai met vochtige handen balletjes van dit gehaktmengsel.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de balletjes rondom gaar en goudbruin. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met zout en peper. Laat circa 10 minuten pruttelen op een lage stand en keer de balletjes halverwege.
  3. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Serveer de spaghetti met de gehaktballetjes in tomatensaus. Garneer met de overige basilicum en Parmezaanse kaas.

Bereidingstip

Deze pasta is lekker met een salade van rucola met een dressing van olijfolie en balsamicoazijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 2,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.