Overige video's

Plaattaart met pompoen en geitenkaas
Plaattaart met pompoen en geitenkaas
(9)

Plaattaart met pompoen en geitenkaas

Groot gezelschap of grote familie en moet jij koken? Geen probleem! Een plaattaart is de ideale oplossing. Je vult hem met alles dat je lekker vindt, bijvoorbeeld deze herfstige variant met pompoen en geitenkaas.
Categorie hapje
Personen 10 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Stoom of kook de pompoenblokjes in circa 8 minuten gaar. Rol het bladerdeeg uit op de bakplaat, of plak de plakjes bladerdeeg net iets overlappend op elkaar. Bestrijk tot 2 cm van de randen met de pesto.
  2. Beleg met de pompoenblokjes en bak in de oven in circa 30 minuten goudbruin. Hak intussen de peterselie fijn met de rode peper, kappertjes en sjalotjes.
  3. Meng met de azijn, honing en olijfolie. Sprenkel over de plaattaart en bestrooi met geitenkaas. Snijd de taart in stukken.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.