Overige video's

Plaattaart met gemengde paddenstoelen en cheddar

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 92 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
10 g
Print

Bereiden

  1. Bereid het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking met 1 eetlepel boter en voeg er 2 eetlepels rozemarijn aan toe. Kneed goed door en laat eenmaal rijzen.
  2. Verhit de rest van de boter en fruit hierin de uienringen met de suiker op een lage stand in circa 15 minuten zacht en kleverig.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Kneed het deeg nogmaals door en rol het uit ter grootte van de bakplaat. Leg het deeg op de bakplaat en verdeel de uien erover.
  4. Snijd grote paddenstoelen doormidden en laat de rest heel. Schud de paddenstoelen om met de olie, zout, versgemalen peper en nog wat rozemarijn. Verdeel dit over de uien.
  5. Bestrooi met de cheddar en bak de plaattaart in de oven in circa 25 minuten gaar.
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 92 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.