Overige video's

Plaatquiche kerstboom

4 moeilijk ontbijt, brunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de plakjes bladerdeeg twee aan twee in een rechthoek tegen elkaar.
  2. Druk de randjes goed vast en snijd het deeg in een kerstboom of langgerekte driehoekvorm.
  3. Verdeel de gehalveerde tomaatjes als kerstballen over de deegvorm.
  4. Verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met de pitjes en tijm.
  5. Bestrooi het geheel met wat zout en peper.
  6. Bestrijk de randen met het ei en giet de rest van het ei in een dun straaltje over de vorm.
  7. Bak de quiche in circa 20 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar. Laat afkoelen tot warm en serveer op een grote schaal.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Loes van der Vlies-Mulder 30-12-2016
Top recept! Ik maak deze quiche al voor het 7e jaar en maak dan sterren ipv een kerstboom dus veel kleiner maar net zo lekker, voor de familiedag op 01 januari elk jaar. ca. 60 stuks ....gaan allemaal op.. Groet Loes