Overige video's

Plaatpizza met shoarma en ei

Voedingswaarde p.p.
Energie 845 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
18 g
Print

Bereiden

  1. Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het 1 keer rijzen in plaats van 2 keer.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit tot een grote lap en leg deze op de bakplaat.
  3. Besmeer het deeg met de mascarpone en beleg met de tomaatjes en het shoarmavlees.
  4. Breek de eieren één voor één in een kopje en laat ze op de pizza glijden.
  5. Bestrooi de pizza met oregano en bak in circa 20 minuten gaar en bruin in de oven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 845 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
18 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.