Overige video's

Plaatpizza met aubergine, geitenkaas en balsamico

1 gemiddeld hapje, snack
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de aubergine in plakjes en bestrijk rondom met olijfolie. Verhit een grillpan en gril de plakken aubergine aan beide kanten.
  3. Rol het pizzadeeg dun uit en leg het op de bakplaat. Meng de gezeefde tomaten met de knoflook en oregano en bestrijk de bodem ermee.
  4. Verdeel de plakken aubergine over de pizza, verbrokkel er de geitenkaas boven en bak de pizza in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar.
  5. Neem uit de oven en verdeel wat rucola erover. Besprenkel met balsamicoazijn en olijfolie en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.