Overige video's

Pizzette met venkel en rucolapesto

Heb je inspiratie nodig voor een lekkere borrelsnack? Kies eens wat anders en ga voor een pizzette: een kleine pizza! Als bodem gebruik je pitabroodjes, superhandig!
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
11 g
Vezels 2 g
Zout 1,1 g
Print

Bereiden

  1. Pureer de rucola met de amandelen, knoflook, Parmezaanse kaas, citroensap en olijfolie tot een pesto. Verwarm de oven voor op 190ºC.
  2. Bestrijk de pitabroodjes eerst met de gezeefde tomaten en vervolgens met de helft van de pesto. Beleg met de mozzarella en venkel. Bak circa 25 minuten in de oven.
  3. Bedruppel de pizzette met de rest van de pesto en snijd eventueel in puntjes.

Wijnadvies

Een glas Prosecco Frizzante smaakt perfect bij deze pizzette.

Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
11 g
Vezels 2 g
Zout 1,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.